START

Produkty

Certyfikaty

Kontakt

IMPRESSUM

Prawa autorskie używanych tekstów i obrazów należą do:

Fabryka Puszek Skarbimierz Polska Sp. z o.o.

UL. Smaków 4

49-318 Skarbimierz Osiedle

 

Kontakt:

Telefon: +48 77 3070223

Telefax: +48 77 3070223

 

E-Mail: info(at)fps-polska.pl

 

Upoważniony do reprezentacji:

Hiltrud Weimar, Dipl. Ing. Thomas Fachinger

 

Skarbimierz

KRS 0000357454

NIP 8971762627

 

Merytorycznie odpowiedzialny zgodnie z § 6 MDStV:

Hiltrud Weimar, Dipl. Ing. Thomas Fachinger

 

Projekt strony: Markus Falk, Blechwarenfabrik Limburg GmbH

 

Wyłączenie odpowiedzialności:

Odpowiedzialność za linki

Nasza oferta zawiera linki do zewnętrznych stron internetowych osób trzecich, na których treści nie mamy wpływu. Dlatego też nie możemy brać odpowiedzialności za te obce treści. Za treści obecne na stronach dostępnych pod poszczególnymi linkami odpowiedzialność ponosi dany oferent lub administrator stron. Strony, do których zamieszczono linki, są sprawdzane pod kątem ewentualnych naruszeń prawa w momencie wstawiania linków. W momencie wstawiania linków nie stwierdzono treści niezgodnych z prawem. Bez konkretnych poszlak wskazujących na naruszanie prawa stała kontrola treści stron dostępnych pod wstawionymi linkami jest jednak niemożliwa. W przypadku uzyskania informacji o naruszeniu prawa niezwłocznie usuniemy tego rodzaju linki.

Polityka prywatności

Na podstawie poniższej polityki prywatności jako użytkownik niniejszej oferty spółki Fabryka Puszek Skarbimierz Polska Sp. z o.o., UL. Smaków 4, 49-318 Skarbimierz Osiedle (zwanej dalej „Oferentem”) otrzymają Państwo informacje o gromadzeniu i wykorzystywaniu danych osobowych podczas odwiedzania i korzystania z naszych stron internetowych. Przepisy ustawowe dotyczące ochrony danych,  w rozumieniu ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych, są oczywiście przez nas przestrzegane, a ochronę Państwa danych traktujemy bardzo poważnie.

Ta polityka prywatności może nie mie zastosowania na stronach internetowych, do których mogą Państwo dotrzeć przez hiperłącza zamieszczone na tej stronie internetowej.

 

Ogólne gromadzenie i przetwarzanie danych

Podczas każdej wizyty na stronach internetowych Oferenta oraz każdej formy korzystania z nich jako dane dostępu rejestrowane są przez niego lub przez dostawcę usług internetowych adres IP oraz dostawcy usług dla komputera wysyłającego zapytanie, pobrana strona internetowa i pobrane dane, data i godzina pobrania, przesłana ilość danych, informacja o skutecznym pobraniu, dane identyfikacyjne przeglądarki internetowej i systemu operacyjnego wykorzystywanych przez komputer wysyłający zapytanie oraz wcześniej odwiedzana strona internetowa (strona internetowa, z której uzyskano dostęp do oferty internetowej Oferenta).

Gromadzenie i przetwarzanie wymienionych danych dostępu odbywa się wyłącznie w celu administracji systemu, bezpieczeństwa systemu, optymalizacji oferty i analiz statystycznych. Oferent wyraźnie zastrzega sobie prawo do analizy danych dostępu w późniejszym czasie na wypadek niezgodnego z prawem korzystania i niezgodnego z prawem ataku na strony internetowe Oferenta, o ile na podstawie konkretnych poszlak istnieje dostateczne podejrzenie takich działań.

Dane osobowe

 

Pojęcie danych osobowych

Zgodnie z Art. 6 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych ,dane osobowe to indywidualne dane o sytuacji osobistej lub materialnej określonej lub dającej się określić osoby fizycznej. Do tych danych należą na przykład nazwisko, adres, adres mailowy lub numer telefonu. Dane dotyczące użytkowania również zaliczają się do danych osobowych.

 

Gromadzenie danych osobowych

Dane osobowe są gromadzone przez Oferenta wyłącznie w sytuacji, gdy jest to ustawowo dozwolone lub jeżeli wyrażą Państwo zgodę na gromadzenie danych. Zgoda zostanie przyjęta przez Oferenta w przypadku nawiązania przez Państwa kontaktu z Oferentem drogą mailową lub za pomocą  formularza kontaktowego, w tym przypadku Państwa dane zostaną zapisane w celu rozpatrzenia Państwa sprawy. Po całkowitym zakończeniu procesu rozpatrywania Państwa dane zostaną skasowane, jeżeli na przeszkodzie nie stoi ustawowy obowiązek zachowania danych.

 

Treści i usługi oferentów trzecich

Oferent zastrzega sobie prawo do włączania do swojej oferty internetowej usług i treści osób trzecich, np. map serwisu Google Maps, filmów wideo portalu YouTube, grafik osób trzecich, kanałów RSS etc. W celu skutecznego przedstawienia tych treści konieczne jest wysłanie zapytania o Państwa adres IP przez oferenta trzeciego. Oferent stara się włączać do swojej oferty internetowej wyłącznie takie oferty, które wykorzystują wywołany adres IP wyłącznie w celu skutecznego przedstawienia danej oferty. Nie można jednak wykluczyć wykorzystywania Państwa adresu IP w wykraczających poza te ramy celach statystycznych. W przypadku posiadania informacji na ten temat, Oferent osobno zwróci na to uwagę.

 

Cookies

Na swoich stronach internetowych Oferent korzysta z plików cookies w celu zwiększenia użyteczności oferty internetowej oraz w celu gromadzenia danych statystycznych na potrzeby stałej poprawy tej oferty internetowej. Jeżeli nie chcą Państwo korzystać z plików cookies podczas odwiedzania stron internetowych Oferenta, mają Państwo możliwość wprowadzenia odpowiednich ustawień w Państwa przeglądarce internetowej. W tym celu zostaną Państwo poproszeni o wybranie w ustawieniach Państwa przeglądarki internetowej, czy zezwalają Państwo na jedynie ograniczone zapisywanie plików cookies lub czy całkowicie Państwo na to nie zezwalają. Oferent poinformuje jednak, że bez plików cookies mogą pojawić się ograniczenia w funkcjach tej oferty internetowej

 

Kontakt i dalsze informacje

W sprawach związanych z prawem ochrony danych proszę zwracać sie do Fabryka Puszek Skarbimierz Polska Sp. z o.o., UL. Smaków 4,

49-318 Skarbimierz Osiedle. Oferent przypomina, że mogą wyniknąć zmiany związane z prawem ochrony danych. Po upływie pewnego czasu powinni Państwo ponownie przeczytać niniejszą politykę prywatności.

FPS Polska Sp. z o.o.

Ul. Smakow 4

49-318 Skarbimierz Osiedle

NIP: 8971762627

Przemysław Wenerski

Dyrektor Zarządzający /

Dział Sprzedaży

Tel. +48 530 114 483

Ilona Idziak

Sekretariat

Tel. +48 77 3070223

Tomasz Drozd

Kierownik Produkcji /

Dział Utrzymania Ruchu

Tel. +48 535 595 016